Facebook

Όροι & Προϋποθέσεις

Η ιστοσελίδα αυτή ανήκει αποκλειστικά και κύρια στην εταιρία με την επωνυμία “Καραλή Ιωάννα” και τον διακριτικό τίτλο “Mostra” που εδρεύει στο Γαλάτσι Αττικής, οδός Βείκου αρ. 46, τηλέφωνο 2102923271, ΑΦΜ 052999401, Δ.Ο.Υ. Γαλατσίου και δραστηριότητα εμπορία ενδυμάτων όπως νόμιμα εκπροσωπείται (εφεξής «η Εταιρεία»).

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) www.mostrafashion.gr Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την εταιρία. Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή της παρούσας Σύμβασης και όλων των όρων αυτής.

Οι υποχρεώσεις των Πελατών

Οι πελάτες είναι υπεύθυνοι για την επιλογή Προϊόντος και την καταλληλότητά του για τους σκοπούς τους.

Παραγγελίες

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου δια της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.mostrafashion.gr H παραγγελία σας θεωρείται ληφθείσα από την εταιρία από την στιγμή που θα λάβετε σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας. Οι ενημερώσεις περί της κατάστασης παραγγελίας εμφανίζονται στην οθόνη του χρήστη και αποστέλλονται με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας που έχει καταχωρήσει ο χρήστης. Κατά τη διάρκεια επεξεργασίας κάθε καταχωρηθείσας παραγγελίας επιβεβαιώνεται και η διαθεσιμότητα αποθέματος των προϊόντων που παραγγείλατε. Σε περίπτωση που η διαθεσιμότητα ή ο χρόνος παράδοσης διαφέρει από τον αναγραφόμενο στην σελίδα του προϊόντος θα λαμβάνεται σχετική ενημέρωση. Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στις σελίδες του ιστοτόπου συμπεριλαμβάνεται και ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος μπορούν να αλλάξουν οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση. H εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν καλύπτει διαφορές τιμών προϊόντων που αγοράσθηκαν από φυσικό κατάστημα και ο πελάτης διαπίστωσε εκ των υστέρων την ύπαρξη χαμηλότερης τιμής στο ηλεκτρονικό της κατάστημα ή το αντίστροφο.

Οι διάφορες προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Σε περίπτωση μικρής/περιορισμένης διαθεσιμότητας αποθέματος προϊόντος που έχει βγει σε προσφορά η εταιρία διατηρεί εύλογο δικαίωμα οι σχετικές παραγγελίες να εκτελούνται με κριτήριο την ικανοποίηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πελατών της, ήτοι παραγγελιών καταχωρηθέντων από διαφορετικούς/ξεχωριστούς χρήστες.

Η εταιρία προσπαθεί να σας παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και στα πλαίσια καλή πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στον ιστότοπο και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος.

Στα πλαίσια της καλής πίστεως και για την δική σας προστασία σας παρακαλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήσετε στην παραγγελία του να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 2923271 ή με αποστολή e-mail στο mostrafashion@gmail.com

Η εταιρία παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα παραγγελίας των προϊόντων, που είναι διαθέσιμα, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ειδικότερα, ο πελάτης δύναται να επιλέξει μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το/τα προϊόν/ντα που αυτός επιθυμεί, αποπληρώνοντας το τίμημα της αγοράς του σύμφωνα με τους τρόπους πληρωμής που αναγράφονται στον ιστότοπο.

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια).

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας. Κάθε επιστροφή γίνεται μέσω της Courier που έχει σταλεί.
Κατόπιν παραλαβής της επιστροφής και ελέγχου του προϊόντος, η αντικατάσταση θα πραγματοποιείται εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών.

Για σφάλμα της εταιρείας: τα μεταφορικά επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση εκτός λάθους της εταιρείας μας, το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη.

* Τα εκπτωσιακά προιόντα ή προσφορές, μπορούν να αντικατασταθούν μόνο με αντίστοιχα προιόντα.

Επιστροφές – Περιπτώσεις αλλαγών

  1. Αλλαγή σε χρώμα ή νούμερο μέγεθος.
  2. Αλλαγή και αντικατάσταση σε ίδιο ή νέο είδος.
Παράδοση Παραγγελιών

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο και με τον τρόπο που μας έχετε υποδείξει στην φόρμα Παραγγελίας.

Πληροφορίες Χρέωσης

Για Ελλάδα:  Τα κόστη αποστολής των προϊόντων μας στην Ελλάδα είναι: Επιλέγοντας αποστολή με courier και πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 3,00 ευρώ. Επιλέγοντας αποστολή με courier και πληρωμή  με αντικαταβολή, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 3,00 ευρώ standard shipping, συν 2,00 ευρώ το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής, σύνολο 5,00 ευρώ. ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές πάνω από 50 € σε όλη την Ελλάδα.

Όλες οι αποστολές ολοκληρώνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, εκτός από περιπτώσεις πολύ δυσπρόσιτων περιοχών που μπορεί να ολοκληρωθούν σε περισσότερες εργάσιμες (2-3 ημέρες). Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Παρασκευή, παραδίδονται το νωρίτερο Δευτέρα.

Μεταφορική Εταιρεία: ΕΛΤΑ Courier

Σημείωση: Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη.
Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Τρόποι Πληρωμής

Οι τρόποι πληρωμής που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την αγορά προϊόντων από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι:

1. Πληρωμή με αντικαταβολή.

Με την παραλαβή της παραγγελίας από τον υπάλληλο της εταιρείας courier, πληρώνετε στον υπάλληλο κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Κατά την πραγματοποίηση μιας παραγγελίας, η συμφωνία αγοράς πραγματοποιείται αφού ολοκληρωθεί η πληρωμή σας.

2. Πληρωμή με χρήση πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικώνχρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners, Discover. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.mostrafashion.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής η χρεωστικής σας κάρτας. Όλοι οι κάτοχοι  καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας. Η πληρωμή με κάρτα, είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος για τους πελάτες μας.

3. Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση

Με κατάθεση απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Στην αιτιολογία θα πρέπει να αναγράφεται τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Το χρονικό περιθώριο που έχετε να κάνετε την κατάθεση είναι 1 ημέρα. H παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί όταν επιβεβαιώσουμε ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Για διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε το αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο θα πρέπει να έχετε δηλώσει τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας, στην ηλεκτρονική διεύθυνση mostrafashion@gmail.com  Σε περίπτωση που δεν γίνει η τραπεζική σας κατάθεση εντός μίας εργάσιμης, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα, χωρίς να προηγηθεί ενημέρωση, άρα αν επιθυμείτε τα προϊόντα θα πρέπει να κάνετε εκ νέου παραγγελία.

Alpha Bank

Αριθμός λογαριασμού: GR3201402900290002002003381

IBAN: GR3201402900290002002003381

Στοιχεία δικαιούχου: Επώνυμο  –  Όνομα / Επωνυμία:
Δικαιούχος: ΚΑΡΑΛΗ ΙΩΑΝΝΑ ΙΩΑΝΝΗ  ΜΟSΤRA

Εάν επιθυμείτε άλλη τράπεζα επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανωτέρα Βία

Η εταιρία δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος

H εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Ισχύον Δίκαιο – Δικαιοδοσία

Η παρούσα Σύμβαση θα διέπεται από το Ευρωπαϊκό και το Ελληνικό Δίκαιο, ιδίως τα νομοθετήματα που ρυθμίζουν θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις πωλήσεις από απόσταση και την προστασία των καταναλωτών, και θα υπάγεται στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων των Αθηνών.

Πνευματικά Δικαιώματα

Στην ιστοσελίδα περιλαμβάνονται υλικό, trademarks και άλλο περιεχόμενο που ανήκει στην εταιρία και προστατεύεται από το Νόμο. Όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της εταιρίας και προστατεύονται από την Ελληνική και Διεθνή Νομοθεσία.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρίας.

Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Όρια Ευθύνης

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη, η εταιρία κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλη ιστοσελίδα, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στις ιστοσελίδες αυτές. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

Δήλωση Εχεμύθειας

Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας αφορά στην ιστοσελίδα www.mostrafashion.gr
Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Αναγνωρίζουμε τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Το Καλάθι μου
Close Προβλήθηκαν Πρόσφατα
Categories

Δωρεάν μεταφορικά και έξοδα αντικαταβολής στην Ελλάδα με αγορές άνω των 50 ευρώ. Αποστολές και στην Κύπρο. Επικοινωνία: Τηλ. 2102923271