Πληροφορίες χρέωσης

Για Ελλάδα: Τα κόστη αποστολής των προϊόντων μας στην Ελλάδα είναι: Επιλέγοντας αποστολή με courier και πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα ή με τραπεζική κατάθεση, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 3,00 ευρώ.      Επιλέγοντας αποστολή με courier και πληρωμή  με αντικαταβολή, το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 3,00 ευρώ standard shipping, συν 2,00 ευρώ το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής, σύνολο 5,00 ευρώ. ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά έξοδα αποστολής και αντικαταβολής για αγορές πάνω από 50 € σε όλη την Ελλάδα.

Όλες οι αποστολές ολοκληρώνονται εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, εκτός από περιπτώσεις πολύ δυσπρόσιτων περιοχών που μπορεί να ολοκληρωθούν σε περισσότερες εργάσιμες (2-3 ημέρες). Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται ημέρα Παρασκευή, παραδίδονται το νωρίτερο Δευτέρα.

Μεταφορική Εταιρεία: ΕΛΤΑ Courier

Σημείωση: Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:30 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επομένη.
Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:30 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Για Κύπρο: Πληρωμές μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας. Τα έξοδα αποστολής είναι κατόπιν συνεννόησης και χρόνος παράδοσης είναι 5 με 10 εργάσιμες ημέρες.

Για Εξωτερικό:Πληρωμές μόνο μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής /χρεωστικής κάρτας. Τα έξοδα αποστολής είναι ανάλογα το Κράτος και γίνονται μετά από επικοινωνία μαζί μας, και χρόνος παράδοσης είναι 7 με 10 εργάσιμες ημέρες.

X