Ποιοι είμαστε

Η ιστοσελίδα αυτή ανήκει αποκλειστικά και κύρια στην εταιρία με την επωνυμία “Καραλή Ιωάννα” και τον διακριτικό τίτλο “Mostra” που εδρεύει στο Γαλάτσι Αττικής, οδός Βείκου αρ. 46, τηλέφωνο 2102923271, ΑΦΜ 052999401, Δ.Ο.Υ. Γαλατσίου και δραστηριότητα εμπορία ενδυμάτων όπως νόμιμα εκπροσωπείται (εφεξής «η Εταιρεία»).

Αποδοχή όρων

Οι όροι που ακολουθούν αφορούν την πολιτική προστασίας απορρήτου και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που εφαρμόζει η Εταιρεία σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες και προϊόντα αυτής. Οι όροι που ακολουθούν είναι υποχρεωτικοί για όλους τους χρήστες των υπηρεσιών ή/και των προϊόντων της Εταιρείας αλλά και για όλους τους επισκέπτες του ανωτέρω διαδικτυακού χώρου, οι οποίοι θα αναφέρονται εφεξής, χάριν συντομίας, αμφότεροι ως «Πελάτες», ανεξαρτήτως του αν θα προβούν σε παραγγελία υπηρεσιών ή προϊόντων της Εταιρείας.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα προσωπικά δεδομένα

Το νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει αλλάξει. Από τις 25 Μαΐου 2018 εφαρμόζεται ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (General Data Protection Regulation “GDPR”), (EE) 2016/679, ο οποίος καταργεί τις εθνικές νομοθεσίες των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Έτσι και στη χώρα μας, καταργείται ο προϊσχύσας νόμος για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, ο Ν. 2472/1997, και ισχύουν οι διατάξεις του ανωτέρω Κανονισμού. Η Εταιρεία έχει ήδη κινήσει τη διαδικασία συμμόρφωσης προς το υπό διαμόρφωση νέο νομοθετικό πλαίσιο, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία οργανωτικά και τεχνικά μέτρα που επιβάλλει ο ανωτέρω Κανονισμός για την καλύτερη δυνατή διαφύλαξη των συμφερόντων των υποκειμένων των δεδομένων και την προστασία των προσωπικών τους δεδομένων.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε

Η Εταιρεία συλλέγει τα ακόλουθα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη: ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), σταθερό τηλέφωνο ή κινητό τηλέφωνο και ταχυδρομική διεύθυνση (Οδός, αριθμός, πόλη, χώρα, Τ.Κ.).

Για ποιους σκοπούς επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Τα ανωτέρω στοιχεία συλλέγονται και τυγχάνουν επεξεργασίας στο πλαίσιο της παροχής των προσφερόμενων υπηρεσιών ή/και προϊόντων της Εταιρείας.

Γιατί χρειαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

Χρειαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να τα χρησιμοποιήσουμε αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς τους οποίους αναλυτικά αναφέραμε παραπάνω. Σε περίπτωση που υπάρξει νέος σκοπός επεξεργασίας μη συμβατός με τον αντίστοιχο αρχικό, θα ενημερωθείτε εκ νέου και θα υπάρξει εκ νέου αναζήτηση της συναίνεσής σας στην περίπτωση που αυτή απαιτείται.

Τα προσωπικά σας δεδομένα σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς διαφορετικούς από τους ανωτέρω. Επίσης, τα προσωπικά σας δεδομένα δεν τυγχάνουν επεξεργασίας για σκοπούς εμπορικής εκμετάλλευσης.

Ποια είναι η επίδραση της επεξεργασίας στα υποκείμενα

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων από την Εταιρεία δεν επιφέρει καμία επίδραση στα υποκείμενα τα δεδομένων, καθώς τα στοιχεία που συλλέγονται είναι τα απολύτως απαραίτητα και αναγκαία για την παροχή των προσφερόμενων υπηρεσιών ή/και προϊόντων. Επίσης, τα στοιχεία που επεξεργαζόμαστε ανήκουν στην κατηγορία των απλών προσωπικών δεδομένων, ενώ δεν ανήκουν, κατά κανόνα, σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων (ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα). Όλα τα προσωπικά δεδομένα είναι και αντιμετωπίζονται ως απόρρητα και εμπιστευτικά. Για την προστασία τους, αλλά και για τη διαφύλαξη του απορρήτου αυτών, φροντίζουμε να λαμβάνουμε όλα τα αναγκαία οργανωτικά αλλά και τεχνικά μέτρα.

Πώς χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα

Συλλέγουμε, καταχωρίζουμε, αποθηκεύουμε και οργανώνουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για τον επιδιωκόμενο κάθε φορά σκοπό. Τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούνται απόρρητα και εμπιστευτικά και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους χωρίς την προηγούμενη, ρητή, ειδική και γραπτή συγκατάθεσή σας. Δεν διαβιβάζονται σε τρίτους παρά μόνο στους προβλεπόμενους από τον νόμο αρμόδιους δημόσιους φορείς και υπηρεσίες καθώς και στους εξωτερικούς λογιστές της Εταιρείας, στο μέτρο, όμως, που αυτό απαιτείται για την εκτέλεση των αντίστοιχων εργασιών.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα

Πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα έχουν μόνον εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι και συνεργάτες της Εταιρείας στο πλαίσιο των ανωτέρω καθορισμένων σκοπών και στο μέτρο που αυτό απαιτείται για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Κανένας τρίτος δεν έχει πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και μάλιστα χωρίς την προηγούμενη, ρητή, γραπτή και ειδική συγκατάθεσή σας.

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα

Τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη διατηρούνται για περίοδο πέντε ετών από τη λήξη της παρεχόμενης υπηρεσίας, καθώς αυτό επιβάλλει το έννομο συμφέρον της Εταιρείας, για την περίπτωση τυχόν αστικών ή άλλων διεκδικήσεων κατά της Εταιρείας και την υπεράσπιση των εννόμων συμφερόντων αυτής. Μετά το ανωτέρω χρονικό διάστημα τα προσωπικά δεδομένα των πελατών διαγράφονται πλήρως.

Ποια cookies συλλέγουμε και για ποιον σκοπό το καθένα

Τι είναι τα cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία που περιέχουν δεδομένα, τα οποία μία ιστοσελίδα ζητά από τον φυλλομετρητή σας (browser) να αποθηκεύσει στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή ή στην κινητή σας συσκευή (έξυπνο κινητό, ταμπλέτα κλπ). Τα cookies με την αποθήκευσή τους στη συσκευή σας, επιτρέπουν στην εκάστοτε ιστοσελίδα να «θυμάται» τις ενέργειές σας (π.χ. όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης κ.λπ.), καθώς και τις προτιμήσεις σας. Κάθε cookie επιτελεί διαφορετική λειτουργία, καθώς άλλα cookies είναι απαραίτητα ακόμα και για τη λειτουργία μιας ιστοσελίδας, ενώ άλλα, π.χ. ads cookies, χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς σκοπούς.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί βασικά cookies όπως το login session cookie (cookie περιόδου σύνδεσης ή αλλιώς transient cookie), το οποίο αποθηκεύεται σε προσωρινή μνήμη ενόσω ο Χρήστης περιηγείται την ιστοσελίδα της Εταιρείας μας και ακολούθως διαγράφεται αμέσως μόλις ο Χρήστης κλείσει τον φυλλομετρητή του (browser). Τα cookies περιόδου σύνδεσης (session cookies) δεν συλλέγουν πληροφορίες από τον υπολογιστή του Χρήστη.

Επίσης, η Εταιρεία μας χρησιμοποιεί cookies τρίτων (third party cookies), όπως είναι τα cookies των υπηρεσιών Google Analytics.

X